3 nya valutor kommer till Coinbase

Den 9 mars skrev Coinbase i ett blogginlägg att den 11 mars kommer Polygon (MATIC), SushiSwap (SUSHI) och SKALE Network (SKL) att vara tillgängliga för handel på Coinbase Pro för kunder.

Priserna på dessa mynt steg efter tillkännagivandet med 46, 8 respektive 80 procent.

Coinbase utökar sin lista av DeFi altcoins


Användare kan redan börja sätta in MATIC, SUSHI och SKL på sina Coinbase Pro-konton, men handeln börjar torsdagen den 11 mars, säger blogginlägget om alla likviditetsvillkor är uppfyllda.

Coinbase skrev att det har lagt till populära kryptotillgångar för handel till sin plattform efter många användarförfrågningar.

Således har det nyligen lagt till Aave, Filecoin, Uniswap, yearn.finance, Compound, Maker, OmisGo, Wrapped Bitcoin och andra populära DeFi altcoins.

Nu är det dags för SUSHI, MATIC och SKL.

De nyligen tillagda altcoins kommer att handlas mot större fiatvalutor (USD, EUR, GBP) och mot Bitcoin också.

MATIC, SUSHI och SKL ökar i värde

CoinMarketCap visar att med nyheterna att Coinbase lade till tre valutorna steg priserna på dessa altcoins betydligt.

MATIC ökade med 46 procent, SKL steg med hela 80 procent och SUSHI steg också och lade till 8 procent till sitt marknadspris.

Valutor kan deponeras via Coinbase.com eller plattformens smartphone-app. Alla tre valutor är Ethereum-baserade; SUSHI är en infödd symbol för det decentraliserade SushiSwap-utbytet.

Coinbase var en av de första som investerade i MATIC, de köpte sitt MATIC-innehav – när försäljningen lanserades på Binance Launch Pad i slutet av april 2019.

De gick ut i samband med lanseringen att Coinbase Ventures planerar att behålla sin MATIC-investering.

Comments (No)

Leave a Reply