Ripple-VD: Endast 1% av dagens kryptovalutor kommer att överleva

Så många som 99% av alla kryptokurser kan gå till 0, i linje med en förutsägelse av Ripples verkställande direktör Brad Garlinghouse. Det finns för många kryptoprojekt, säger GarlinghouseI i en intervju med Bloomberg som släpptes 5 november.

I samband hävdade Garlinghouse att det finns för många kryptovalutor än så länge, och förutsägelse att bara en av alla kryptovalutor är här för att stanna. Den lilla variationen av kryptoprojekt förändras i spelet och växer avsevärt under årtionden sedan kommer de att vara inriktade på att hitta verkliga frågor för riktiga kunder, förklarade Ripple-verkställande direktör.

Tillväxten orsakas av hypen runt marknaden Enligt

Garlinghouse orsakas den växande mångfalden av kryptovalutor av hypen kring kryptoekosystemet. Notera att det finns mer än 3 000 digitala tillgångar som handlas från dag till dag, antydde Ripple verkställande direktör att endast ett fåtal verkligen kan möta kundens önskemål, med argument att den överväldigande majoriteten av dem ”antagligen går till noll. ”Han sa:

”Varje gång det kommer en ny marknad, det finns många människor som stöter på den marknaden och försöker visa att de kan lösa ett problem, de kan leverera ett kundbehov.”

Kritisera SWIFTs ”transaktionsvolatilitet”

I intervjun har Garlinghouse gemensamt kritiserat Society for Worldwide Interbanketary Telecommunications (SWIFT) tvivelaktiga ”transaktionsvolatilitet”, och menar en sådan utveckling innebär att en ”beräkning av tid och volatilitet.”

I juli 2019 förklarade SWIFT en prövning som framgångsrikt utfall med omedelbara gränsöverskridande överföringar i Asien och hävdade att betalningspiloten endast tog 25 sekunder att
genomföra, men den snabbaste tid som dokumenterades var 13sekunder. Testen avsåg samverkan mellan SWIFT: s internationella betalningsplattform för omedelbar betalning och Singapores inhemska direktbetalnings system FAST.

Comments (No)

Leave a Reply