Bitcoin når 50 000 dollar!

Bitcoin har precis gjort historia.

Den största kryptovalutan nådde 50 000 dollar för första gången i sin 12-åriga existens igår på Binance-börsen efter att ha brutit igenom en massiv säljvägg. Det är nu officiellt halvvägs till en sexsiffrig prislapp.

Bitcoins marknadsvärde blir nu närmare 1 biljon dollar, med sin dominans mot andra valutor som sitter strax under 61 procent.

Pie-in-the-sky-målet kallades exakt av Bloomberg analytikern Mike McGlone redan i början av januari.

Det tog Bitcoin 39 dagar för att äntligen nå $ 50 000 efter att ha gått under $ 40 000 för första gången den 7 januari. Vägen till denna stora milstolpe var ganska taggig eftersom Bitcoin var tvungen att uthärda ett par smärtsamma korrigeringar i januari.
Kryptovalutan har registrerat nya rekordhöga nivåer nästan dagligen efter att elbiljätten Tesla tillkännagav sitt banbrytande köp på 1,5 miljarder dollar den 8 februari.

Få 20% rabatt hos Binance!

Just nu får du 20% rabatt på courtage vid varje köp och sälj när du startar ett konto hos Binance via oss. Klicka på knappen här under för att skapa ditt konto idag! Binance är en av de största och säkraste plattformarna för handel av kryptovalutor, så missa inte detta erbjudande!

Comments (No)

Leave a Reply