PayPal lanserar handel av krypto i Storbritannien

Betalningsplattformen PayPal har meddelat att användare i Storbritannien kommer att få support för kryptovalutatjänster inom de närmaste månaderna.

PayPal har meddelat planer på att lansera kryptovalutasupport utanför USA. Invånare i Storbritannien kommer snart att kunna använda betalningsplattformarna för att köpa och sälja kryptovaluta med ytterligare supporttjänster som planeras lanseras.

PayPal kommer att utöka sina tjänster till Storbritannien på kryptovalutamarknaden inom de närmaste månaderna. Betalningsjätten avser också att erbjuda kryptovalutatjänster för användare som håller Venmo-plånböcker före andra kvartalet i år. Förutom kryptostöd kommer PayPal att lansera andra icke-kryptotjänster över hela världen som en del av en större internationell kampanj för att erbjuda användarens större val när det gäller betalningsmetoder.

PayPals VD om kryptovalutor


PayPals vd Dan Schulman noterade också att PayPal skulle tillhandahålla ytterligare transaktions- och förvaringsfunktioner till Venmo, såväl som internationella marknader under 2021. Det bekräftades inte vilken marknad som skulle vara den första i den internationella lanseringen, men planerna har varit för slutet av året.

Schulman bekräftade dock att företaget ville investera i kryptovalutor och blockchain samt andra digitala tillgångar på en omfattande nivå inom de närmaste månaderna. Detta kommer efter den framgångsrika lanseringen av plattformens första kryptovalutatjänster i USA i november. Inte bara har plattformens kryptovalutatjänster visat positiva resultat, men industrin och kryptomarknaden som helhet har sett en enorm tillväxt. Under de senaste månaderna har Bitcoin och kryptohandel fått rekord efter både handelsvärde och volymer över hela marknaden. Precis under den senaste veckan steg Bitcoin igen för att nå ett rekordnotering på över $ 48 700 USD.

Få 20% rabatt hos Binance!

Just nu får du 20% rabatt på courtage vid varje köp och sälj när du startar ett konto hos Binance via oss. Klicka på knappen här under för att skapa ditt konto idag! Binance är en av de största och säkraste plattformarna för handel av kryptovalutor, så missa inte detta erbjudande!

Comments (No)

Leave a Reply