Bitcoin kommer nå 30 000 dollar tidigare än förväntat

 

Bitcoin kan nå 30 000 dollar innan året är slut enligt David Drake

David Drake har gett en stråle av hopp till alla bitcoin-investerare genom att göra en djärv förutsägelse. Ordföranden för värdepappersföretaget LDJ Capital säger att bitcoin skulle kunna ställas in för en dramatisk värdeökning i slutet av 2018 upp till 30 000 dollar.

Efter det första G20-mötet med finansministrar och centralbankchefer i 2018 kallade han framtiden för kryptovalutor i tre ord, ”en kall vinter”. Han trodde dock att priset på den digitala valutan skulle kunna nå 30 000 dollar.

Den digitala valutan var på prioriteringslistan på G20-agendan, men ministrarna var inte överens om vad Bloomberg kallade ”en enhetlig kvävning mot valutor.”

”Jag skulle säga att detta år är ett krypto år på Wall Street och som Dorsey sa, och vi har sagt att vi förutser att  bitcoin kommer vara värt 30 000 dollar vid årets slut – det är begränsat antal”, sa Drake.

Från och med den 27 mars var bitcoins beräknade pris cirka $ 8 000.

bitcoin har haft ett något turbulent år. Dess värde skjöt upp från cirka 950 dollar i mars 2017 till rekordvärdet på nästan 20 000 dollar under den sista månaden av 2017.

När nyheter om bitcoin miljonärer började översvämma tidningar hoppade krypto-nybörjare in på marknaden. Flera styrande organ är dock skeptiska till den decentraliserade digitala valutan och har lagat restriktioner på samma sätt.

Twitter och Square CEO Jack Dorsey, förutspådde att bitcoin kommer bli ” den valutan” inom kryptovärlden, läs mer om det här.

Drake sa att av det han förstod från Dorseys kommentarer är att bitcoin istället för att vara den enda formen av digital valuta, utan kommer att bli den första acceptabel valuta globalt eftersom den var den första i sitt slag. Han betonade också på det faktum att ”Det kommer att finnas hundratals. Idag finns det över 1500. ”

De flesta kryptovalutor är bedrägeri

Drake anser att de flesta kryptovalutor på marknaden är bedrägliga, konstiga och underliga. Han känner starkt att bitcoin kommer att behålla sin plats som den styrande kungen i de digitala valutorna. Eftersom fler och fler digitala valutor uppträder på internet blir det förvirrande för nybörjare att göra en riktig investering som garanterar vinst och hjälper dem att undvika förluster.

 

Källa:Shaurya Malwa, https://btcmanager.com/

Comments (No)

Leave a Reply