Mike Novogratz intresserad av Cardano

Det ser nu ut som att Cardano (ADA) är en ny kryptovaluta på Mike Novogratz radar.

VD för den digitala tillgångsbanken Galaxy Digital har uttryckt sin nyfikenhet om valutan nyligen i en tweet och frågat Crypto Twitter. Om dess framtida värde och användningsfall samtidigt som han ifrågasätter storleken på kryptovalutans marknadsvärde:

Bygger någon på det? Använder någon den? Varför är marknadsvärdet så högt? Bör det vara en finansieringstillgång?

Han erkände också att Cardano är en av de få kryptovalutor som han ännu inte har handlat med.

Bortsett från Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) var Novogratz – en av de första från Wall Street som omfamnade kryptoindustrin. Han har också ställt sig bakom några namn inom decentraliserad finansiering (DeFi) valutor. I en intervju i januari med rapparen Lil Yachty nämnde Novogratz att han gillar Aave (AAVE) och Chainlink (LINK), som kan göra en omruskning i finansbranschen:

Och så finns det hela denna grupp som heter DeFi, eller decentraliserad ekonomi. Med tokens som Aave (AAVE) eller Chainlink (LINK), eller Compound (COMP), yearn.finance (YFI), Uniswap (UNI) – de fem – det finns en chans att de fem förändra om världen. Inte i nästa veckan eller nästa månad men under de kommande fem åren.

Cardanos rally


IOHK: s VD Charles Hoskinson har redan hoppat på möjligheten att lägga sin skapelse och bjuder in Novogratz till ett samtal.

Cardano hade ökat över 84 procent innan Mary hardfork lanserades den 1 mars.

Cardano

Cardano


I slutet av februari blev ”Ethereum-mördaren”n även kallas för, den tredje största kryptovalutan. Men sedan dess har Binance Coin (BNB) kommit ikapp, som för närvarande sitter på fjärde plats.

Men det är iinte bara positiva ord om Cardano, kryptovalutakritiker – vars led inkluderar både Bitcoin och Ethereum maximalister – drar inte tillbaka slag och kallar token ”den dyraste vaporware som någonsin gjorts”. På grund av dess uppenbara brist på användningsfall och utvecklarnas underlåtenhet att leverera smarta kontrakt.

Comments (No)

Leave a Reply