Veckans köpvärda krypto V.10

Förra veckan såg vi en mindre uppgång i Bitcoin och andra altcoins. Förra veckans stora vinnare på top 50 var Nano som gick upp över 100% som högst och var uppe i $17. Nano har nu fallit tillbaka till $13 som många andra valutor också har gjort. Ett starkt köp läge i Nano om den kommer tillbaka mot $10. Nu till veckans köpvärda krypto.

Qlink: Ni kommer märka av ett tema denna vecka där många valutor kommer vara från Kucoin. Jag ser stor potential i dessa valutor då de sjunkit mycket i bitcoins senaste fall. Qlink hade som ATH $1.28 och ligger nu i $0.15, en potential på 700% om den kommer tillbaka till sitt gamla ATH. Den ligger också för närvarande på plats 240 på market cap.

Dagenskurs: $0.15

Riktkurs: $0.25

DeepBrain chain: Är också en valuta som handlas på Kucoin.  Var en top 100 valuta för 2 månader sen men har gått ner mycket efter fallet i januari. Jag ser även där en stor uppsida där det är över 700% till gamla ATH värdet. Här krävs det lite längre sikt innan vi kan se ett värde närmare gamla ATH, men tror det kan bli en snabb uppgång kommande veckor.

Dagenskurs: $0.07

Riktkurs: $0.12

Oyster: Även den handlas på Kucoin, ser denna valuta som ett säkrare kort än de andra två. Även trots att den har haft en fin uppgång senaste månaden. Oyster ligger långt ifrån sitt ATH, 315%. Ser denna valuta som en top 100 coin men den ligger just nu plats 140 på market cap. Teamet har levererat i tid varje gång och följer sin roadmap.

Dagenskurs: $1.17

Riktkurs: $1.60

Följande vecka kommer bli mycket spännande då marknaden sitter och väger mellan att vara bullish eller bearish, jag tror själv att vi kommer se en nedgång ett par dagar till och sedan vända upp mot månadens ATH i Bitcoin. Detta är bara mina egna tankar och vad jag själv tror och inga finansiella råd. Investera bara det ni kan förlora.

Author: Martin Sjögren

Comments (No)

Leave a Reply